eleri Creative Commons License 2007.07.16 0 0 171

Szia Sica!

Nem, én nem tanulok (már). Vagy egy darabig legalábbis most nem. Nem is tudom, hogy hogy győzném. Bár végig csináltam már munka mellett én is egy főiskolát, de szerencsére akkor olyan munkám volt, ami mellett megtehettem. Most sokkal nehezebben menne az tuti. Ha győzném egyáltalán. És még gyerkőcök sincsenek. Te nagyon ügyes vagy az tuti! :-))

Hát én most hétvégén már előre elkeseredtem. A barátnőméknél voltunk pakolászni. Most költöztek egy nagy házba. De hát ez hihetetlen. Mekkora felfordulással jár egy költözés. Bár mi sok bútort nem fogunk vinni magunkkal, meg a lakást sem kell felújítani, mint náluk. De hát azért nem semmi. Olyan izomlázam van, hogy ihajj! :-)) Arról nem is beszélve, hogy mennyi munkába telik, hogy minden a helyre kerüljön és lakás kinézete legyen a dolognak.

Hétvégén voltunk az építkezés felé. Az E-nél megcsinálták a vasbeton alapját, sűrű, erős vashálóval. Valszeg a héten már betonozni is fognak. Remélem ebben a dög melegben majd locsolják is bőven a betont, mert egyébként nem lenne szerencsés. A 30-as villának is megcsinálták a felső emeleti falait. Így már nagyjából az is látjuk, hogy mi milyen magasan leszünk. Szépen haladgatnak, de őszintén nagyon nem irigylem őket ebben a tűző napsütésben. Semmi árnyék!

Holnap megyünk előszerződni a tárolóra, lehet, hogy tudok majd új infókkal szolgálni. Van valami kérdésed esetleg, ami megkérdezzünk Enikőtől?

Előzmény: Sica (170)