kisbergics Creative Commons License 2007.07.16 0 0 2244
Fúú basszus. Ilyet többet nem játszunk..Egyedül mentem, mert most nem találtam partnert magam mellé, és ismeretlen helyre - legalábbis nagyon régen voltam ott - és túl későn indultam. Egész sokáig nyugis volt az út, túljutottam a Kisréten és találtam egy nagyobbacska rétet a jobb oldalon, ami lesgyanús volt. Nagy nehezen keresztülmásztam a dzsindzsán, és felértem, de les egy darab se volt. Közben durván rámsötétedett, még zseblámpával is alig láttam (ugye most nincs telehold...). Nagy nehezen visszakavartam az útra gondolván, hogy legrosszabb esetben - ha nem találok lest - majd Kantavárnál megalszom. Haladtam is sokáig, amikor furcsa neszre lettem figyelmes. Kis idő bele feltűnt két vaddisznócsemete az úton. Na mondom, ezek sosincsenek egyedül, elkezdtem hátrálni. Már fel is tűnt valami nagy a bokorban, de nem vártam meg, míg előjön, szélsebesen elkezdtem futni visszafelé. :D Szerencsére nem követtek (sokáig?), szóval megúsztam épbőrrel. :D
Esetleg valakinek nincs kedve holnap este vadlesre jönni? Még jóval sötétedés előtt indulnék, úgy eddig még sose volt gond...:)
Előzmény: kisbergics (2243)