Carolus58 Creative Commons License 2007.07.15 0 0 463

Pergynt,

"A baszk és a bolgár alapjaiban, eredetében az ősmagyar,illetve ősnyelvű család egyenjogú tagjai."

Ja meg a maják, meg a kelták, meg a sziriuszi kilenccsavar... tudom, tudom...

Ezért a mondatodért egy baszk nacionalista felrobbant, egy bolgár nacionalista pedig vodkával leönt és rádgyújtja. A magyar meg hallelujázik.

Maxval pont e korlátolt, egysíkú és nagyon merev szemlélet kapcsán írta le neked, nektek, hogy az orosz ismerőse mit mondott a magyar nyelvről, vagy a bulgár ködevők mit mondanak rólunk. Semmivel sem vagy jobb náluk. Ilyenkor ennyire konok és nem akarod észre venni magad, vagy ennyire vak vagy, hogy nem veszed észre?

Én pont erről a parasztvakításról beszélek, amit te most kinyilatkoztatás jellegűen leírtál. Ha esetleg képes lennél kilépni ebből a köldöknézegető Tamanának nevezett viccrovatból, velem együtt röhögnél.

Továbbra is várom, immár hosszú ideje, hogy BIZONYÍTS, ne csak dogmatikus kiszólásokat tegyél!!!

Ha megkérhetlek a bizonyításod komplexebb legyen annál, hogy a mai Kréta térképéről felolvasol X db. helynevet. Tegyél mögé egy icikepicike érvet, bizonyítékot.

Mint tudjuk, az édes kevés, hogy hangzásban hasonló.