quizas Creative Commons License 2007.07.14 0 0 7700

Sziasztok,

Mona,

A kukorica okozhat hasfájást (a magok héja miatt), akár anyatejen keresztül is - volt szerencsém megtapasztalni mindkettőt.

Lábujjhegy: inkább egy fölös vizit az ortopédián - főleg ha alapos orvost fogsz ki. MI anno elmentünk kisBulcsú lúdtalpával, hát nem sokat tettek, csak hogy emelt talpú lábbeli meg lábtorna. Ez utóbbit persze nem magyarázták el.

Most is nagyon bedől a bokája, de az Ayres-házifeladat torna miatt nincs erőm és idegem még a másikat is csinálni (az ovi gyógytornásza adott feladatokat hozzá, de órára nem mehetett, mert ő a gerincet tornáztatja).

Menzesz,

Hát sose volt az erősségem. Ritkán jött meg, egyszer ilyen, másszor olyan volt, és szülés után a 10., a 12. és most a 15. (?) hónapban jött meg, az éjszakai szoptatás teljes elhagyása után. Illetve most még nem jött meg, de bármikor beeshet (egy hete érzékenyebb a mellem). Persze szép lenne rögtön teherbe esni, de nem valószínű (csináltam egy tesztet pár napja, negatív lett). Ha idén összejönne (és pláne ha meg is maradna), már madarat lehetne velem fogatni.

És "emlékszem" rá, ui. írtam az ébredési hőmet. Mikor Karsát kiköltöztetjük tőlünk, és nem pattanok föl hozzá azonnal hajnalban (most az ágyunk mellett van a kiságya), megint írni fogom. Enélkül nem sok támpontom van.

Egyébként a harmadik, vetéléssel végződött terhességem óta van csak mellfeszülésem a menzesz előtt. Előtte derült égből villámcsapás jelleggel érkezett, egyszer pl. egy orosz nyelvi írásbeli záróvizsga kellős közepén. Szerintem még a pad is átázott...

Előzmény: Ancsúr (7698)