Orgia007 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 615
Szakács Béla is népszerűsiti

Napló lapozása: |<< << < [1007/1007] > >> >>|

Szakács Béla

2007. 07. 13. péntek, 15:36:35 óra

Kedves Naplóm!

Ma csak délig dolgoztam mert elkisértem a kisfőnök és Endrét egy elektromos dohányzásleszoktató eseményre. Én voltam a tanubizonyság, hogy avóban odamentek, mert Jutka nem hitte volna el. Ennek az a lényege, hogy sokkterápia és mágnes rezonáció. Az biztos, hogy amikor megtörtént se a kisfőnök se Endre nem gyújtott rá. Az orvos engem is meg akart mágnesozni, de mondtam, hogy én el vagyok cigaretta nélkül mint hal a vizben. Kérdeztem a Kisfőnököt és Endrét mi történt odabent de nem akartak róla beszélni. Gondolom a sokkhatás miatt vagy az elvonási tendencia következtében. A munkahelyen még annyi történt, hogy Csilluka vett egy műanyag papucsot és mint régen a klumpa. Kényelmes lehet, de elég rikitó a színe és Esztike szerint bohócpapucs. Mert a szine neonzöld. Csilluka szerint meg ez a sztárok papucsa, mert híres emberek ebben járnak Amerika szerte. Én szerintem érdekes és ha fiatalabb korban lennék még hordanám is mert ifjúkori hév. A jövő héten szabadság és hét elején Budapesten leszek. Remélem nem lesz olyan polgárháborús helyzet mint ami szokott lenni, hanem békesség meg nyugalom. Tervezett program még nincs, de Budapesten sok a kulturális lehetőség. Majd a helyszínen eldöntöm mihez lesz kedvem.