"A Mahábharáta Istene úgy nevezi meg magát Ardzsunának, hogy "Krisnak".Más helyen ezt közli: Nem volt olyan idő, amikor Én nem léteztem, és öröktől fogva vagy te és ezek a királyok is; a jövőben sem fog megszűnni életünk.
Ez az Isten egyezik azzal, akinek megtestesülése ( avatárja) Krisna. Nincs más Isten.Ezért nem mindegy, hogy kinek hívják.A Teremtőt nem hívhatják Adonájnak, Élochimnak, Seregek Úrának, vagy JHVH-nak, lévén, hogy "ők" nem .léteznek.Mindez hit kérdése.Amazok hivei is úgy hiszik, hogy csak az ő istenük létezik, mások úgy gondolják, hogy mindegyik mögött a szeretet istene áll.Végül azonban kiderül, hogy mindezen nézőpontok közül-beleértve a magamét is-csak egy az igaz, a többi megcsalattatás.
Magam nem vagyok békeszerető ember mikor látom, hogy jönnek ide pl. a zsidók vagy keresztények és pénzt kunyerálnak tölem a hazug kiadványaikra.Vagy perselyeztetnek. Többször megmondtam nekik:amit hírdettek hazugság, fertőzítek ezt az országot.Ezek akik ételeket áldoznak az ő utálatos bálványaiknak, akik mögött valójában ördögi lelkek állnak.Ha majd eljön az idő és ellepnek minket az erőszakos muszlimok és mecsetet akarnak építeni a mi városunkban, ne higgyje senki, hogy ölbe tett kézzel fogom nézni!"
Tükör felebarátom. Tetszel önmagadnak?