Kedves Kollégák! Kicsit OFF, talán nagyon is, de mindenképp meg kell osztanom veletek: nagyon örlük, hogy ennek a kultúrált 'Hammond orgona' fórumnak lehet a tagja. Büszke vagyok mindenkire aki itt hozzászól, és egyáltalán. Büszke vagyok rá, hogy együtt tudunk mindenkivel örülni a legkisebb dolognak is (bár egy Leslie 145 nem is kis dolog!), meg hogy mindenki segíteni próbál a másiknak.
Mert, miért is írom ezt le?
A Tour de France miatt rájelentkeztem az Eurosport/ Kerékpár/Tour de France 2007 fórmára... Hááát. Még annyi unkultúrált, illojális, állandóan egymás hozzászólását fikázó és egymásnak beszóló tag, akik ott vannak és beírnak... Szégyeltem magam, ki is léptem. Egymást cikizik állandóan, értelmes kérdésre direkt marhaságokat válaszolnak; ha már valamit előzőleg megírtak, akkor nem azt írják mint TEHTUBE mestert idézem, hogy "érdemes a fórumot elölről is olvasgatni...", hanem le sem merem írni hogy utasítják egymást rendre.
Még egyszer: köszönöm, hogy itt lehetek tag és hogy a társaság ilyen összetartó. Valóban kezdem azt hinni/tudni, hogy a zene kiemel minket a "köznépből" - bár lehet hogy erőseb fogalmaztam?