Előkelő idegen Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2291
Ja. Ezt később mondta nekem pár zsaru is. No de szerinted ez hogy nézett volna ki? Mentem egy haverommal a nyugatiban, az aluljáróban. Odajött két zsaru, akik ismerősök szerint szolgálatukon túl voltak, ezért se volt náluk a jelvény. Kivetették a zsebemből az összes cuccot, de mivel nem tudtam lepakolni sehová, mindent a zsaruknak adtam, akik szét is cincálták. Közte volt egy ötezresem, nagyon jól emlékszem rá, előtte egy hete már ott volt és közvetlen előtte néztem is. Két igazolvány között volt, amiket elvettek, amikor visszaadták, akkor már nem volt ott. Nem is esett le, mert figyeltem, nehogy bármit leejtsek. Kiraboltak.
Valóban kellett volna följelenteni. És miért nem tettem? Mert a srác, akivel voltam, nyilván nem akarta volna. Nem akart volna tanúként megvárni, hogyan áll bosszút a zsaruk bandája. Nem biztos, hogy jól jártunk volna, a pénzem biztos, hogy soha nem lett volna meg, ők viszont látták, hogy én hol lakom, ki vagyok stb. Külsősként persze könnyű okosnak lenni, én is könnyen ajánlanám, hogy följelentést kell tenni, de hát manapság ebben az országban ugyan ki mer följelentést tenni ZSARUK ellen? Te se gondolod komolyan... zsanettnek, hülyének, vagy képviselőnek kell ahhoz lenni. És ha megnézed, akkor is csak úgy esik meg ilyen, hogy jóval nagyobb a probléma, mint az én ötezer Forintom...