bolsh Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2056

Néhány hétig nyaraltam, és nem olvastam a magyar újságokat. Úgy látszik, ennyi is elég ahhoz, hogy az ember túlságosan felszabadulttá váljon

Ebben nagyon igaza volt a képviselőnek, sajnos így van. Még a ballib szalonokból szívesen köpködött Törökországban is jóval nagyobb szabadság van mint nálunk. És ha ezt egy parlamenti képviselő is így érzi, így sugallja, akkor a kór különösen súlyos.. és megérne egy külön vitát. 

<<(A térfigyelő sem valószínű, hogy látta az intézkeést, mert a kollégák általában ELTEKERIK onnan a kamerát, ha rendőrt látnak intézkedni, biztos ami biztos. Különben a térfigyelőben szolgálóknak nem jut a baksisból.)>>

Nekem ezek a térfigyelő kamerák nagyon furcsának tűnően működnek. Zsanett ügyben egyetlen ilyen képkockát sem láttam, amely ez irányból közelítve (egyelőre) segíti a rendőrök álláspontját..

Kármán Irén esetében viszont szinte a történésekkel egyidőben (még jó hogy nem már előtte.. lásd Tanú) láthattam nemhogy képkockát, hanem komplett kisfilmet egy billegő nőszemélyről, amely ez irányból közelítve segíti a rendőrök álláspontját.. illetve a nekik p(ar)ancsoló hatalmasságokat.

A képviselőverés (mert ez ugye csak megtörtént.. lévén szó a hátán tisztán látható sebekről, bakancsnyomokról..) ügyben szintén egyetlen képkockát sem láttam még, itt sincs szó a Kármán ügyben látott sietségről, amely ez irányból közelítve segíti a rendőrök álláspontját..

Előzmény: ohrana (2044)