wizes Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2043

Hol esett végűl össze ez a díszpinty?

Mintha még az utca lett volna eddig a terep.

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=2818

Minden lehetséges bizonyítási eszközt igénybe veszünk, ám a részletekrôl nem adhatok felvilágosítást – mondta Keresztesi Imre fôügyész, a Központi Nyomozó Fôügyészség illetékese. Mint elmondta a rendôrök feljelentése alapján indították meg az eljárást, tudomása szerint Lengyeltôl eddig nem érkezett feljelentés a rendôrök ellen. Bár - mint Keresztesi fogalamzott - a sajtóból tudják, hogy lehet egy ilyen ügy is.
A fôügyész elmondta, ha megalapozott a bûncselekmény gyanúja csak az Országgyûlés mentelmi bizottságának döntése után hallgathatják ki gyanúsítottként.
- Nagyon kíváncsi vagyok erre az állítólagos videofelvételre, ugyanis semmi ilyemi nem történt. Nem magamnak okoztam a sérülléseimet. Mikor beértünk a kapitányságra én már eléggé rossza állapotban voltam a bántalmazás miatt. Felcibáltak egy lépcsôn, aztán a folyosón összerogytam egy pillanatra, de rögtön fel is keltem – mondta a kapitányságon történtekrôl a Borsnak Lengyel Zoltán. A fideszes képviselô hozzátette, már megtette a feljelentést a rendôrökkel szemben.
e.