Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2455

Ha személyesen ismernél, tudnád rögtön nem igaz.

Valóban, ahelyett, hogy "tele vagy", talán azt kellett volna írnom, hogy "minden, amit írsz, tele van". Ha viszont személyesen ennyire gyökeresen más vagy, mint a hozzászólásaid alapján, akkor mire kell neked a szerep, amit a nicked játszik?

A belső békém megvan.

Számomra abból, amit írsz, ennek az ellenkezője olvasható ki, sajnálom.

Egyszer már szeretném, ha nem mondanád ezt egyetlen nőre sem, aki másként gondolkodik, mint a ti általatok elfogadott norma.

Nem azokra a nőkre mondom, akik bármiféle módon másképp gondolkodnak. Csak egy nagyon határozott módon viselkedőre használom. Korábban megadtam a definícióját, azzal egyetértek. Hogy én mi mindenre vagyok kiváncsi és mit ismerek igazán, azt te mi alapján döntöd el?

Itt lenne azért egy észrevételem

Az észrevételednek semmi köze nincs a lényeghez, amit megint elegánsan kikerültél, a kérdőívet ugyanis csak azért linkeltem be, hogy lásd, nem az egyedülállókat kérdezték (amit te állítottál, bár ez az állítás az ábrádból nem következett, és a kérdőív keményen cáfolta is, mert mindenkit megkérdeztek, kapcsolati státuszától függetlenül). De mint mondom, ez nem lényegi részlet, mert abban a hozzászólásban egy kérdésedre válaszolva külön leírtam, hogy a válaszom egy találgatás, bár némi alátámasztással, ami egyebek mellett lehet egyik oka annak, amit kérdeztél.

Másik "tényeidet" cáfoltuk, többen.

Viszont vannak tények, amiket illik ilyenkor figyelembe venni.

Illene bizony. Vagy ez megint csak másokra vonatkozik?

Előzmény: forintocska (2448)