Rosszul emlékeztem pár dologra a 2005/2006-os szezont illetően, ezt szeretném most helyesbíteni. Nincs jelentősége a dolognak, de ha már példálózok valamivel, azt legalább helyesen tegyem.
A Fradi pár meccsét említettem, az az időszak kész hullámvasutazás volt a Fradi életében: nyert otthon a Vásárhely ellen, 3 nappal később méretes zakótt kapot Vácott , utána jött egy hazai győzelem a Dunaferr ellen, amire senki nem számított, utána jött egy 1 gólos Halas elleni idegenbeli győzelem, s csak utána következett a Debrecen elleni hazai 1 gólos vereség. Csak pontosítani akartam, mert emlékezetemben a Fradi Debrecen utáni meccse után volt a váci, s e meccseket is valami fura logikával azért vettem elő, mert ha már a 4. fordulóban a Dunaferr otthon fogadja a Lokit, s netán kikapnak, akkor pár nappal később miért ne kaphatnának ki a Golitól is.
Nah de mint írtam, ez álmodozás, s a Dunaferr az 5. fordulóbeli találkozó esélyese, ezzel tisztában vagyok.
Viszont habár változott a Dunaferr kerete, s Imre Vilmos biztosan más szemléletmódban fogja edzeni új csapatát, azért mégiscsak számíthat valamit, hogy 1 évig KP készítette fel a Dunaferrt, ez idő alatt kiismerhette a Dunaferr játékosait, ergó mégiscsak tudhatja valamennyire, hogyan készítheti fel új csapatát régi csapata ellen...
De ez is csak egy vélemény, egy kósza gondolat.
Jah, az előző hozzászólásom végéről lemaradt az ON.