OFF.
Sorry, ezt nem hagyhatom szó nélkül.
Nem azt írtad korábban, hogy nem tartod magad a csapat szurkolójának, csupán szimpatikus a csapat? Csak mert úgy írsz, úgy kérdezel a csapat keretéről, és úgy sajnálkozol egy-egy távozó játékos kapcsán, mintha "ez lenne az egyetlen csapat, amit igazán szeretsz".
Mindegy. Velem úgyse kommunikálsz, mert megsértődtél.
Félre ne érts, ahogy már többször is tetted; kérdezni, sajnálkozni stb. szabad.
Csak kicsit furcsálottam.
Nem örülnél véletlenül inkább annak, ha Nati a kedvenc csapatodhoz igazolna?
Kérdezni csak szabad?
Még egy kérdés.
Ott voltál például a csapat Vasas, illetve Nagyatád elleni meccsein? Mert akkor nem igazán értem, mi a bajod a csapat szurkolótáborának összeszokottságával. A hangulattal és az atmoszférával nem lehetett gond, sőt! Jó szurkolótáborhoz méltóan, egységesen szurkolt mindenki a csapatnak zászlókkal, drapériákkal, ahogy azt Skyvóker is írta. Ezt csak azért vetettem fel újra, mert érdemben még nem válaszoltál sem Skyvóker, sem az én válaszomra a felvetéseid illetően, csupán támadásnak vetted a válaszokat. Egyébként ha nem vetted volna észre, csupán ketten reagáltunk akkori felvetéseidre, a többiek bölcsen hallgattak. Nekem is bölcsen ezt kellett volna tennem, Skyvóker amúgyis sokkal jártasabb a Golival kapcsolatban.
Bólogatójánosok...
"Más ismerősöm is mondta, aki kilátogatott egy-egy Goli-meccsre, hogy nagyon furcsállja ezeket a dolgokat, amit egy csapatnál sem tapasztalt korábban."
"Amit írtam, azt másoktól hallottam, részben pedig magam tapasztaltam. Sőt, sok ismerősöm, aki először jött ki Goli-meccsre, tőlem függetlenül is ugyanezeket a dolgokat vetette fel."
Ergó neked is megvannak a saját bólogatójánosaid, nem értem, milyen alapon példálóztál hasonlókkal. Gondolom összeültetek, s sörözés mellett például kitárgyaltátok azt, hogy milyen művi úton létrehozott a Goli szurkolótábora.
Ezzel kapcsolatban még annyi lenne a kérdésem, hogy véleményed szerint netán a játékosok szüleit is pénzelték, hogy csak látogassanak már ki csemetéik mérkőzéseire? Netán ők se lennének összeszokva?
Csupán válaszokat várok.
Nekem pont az jött le az akkori írásaidból, hogy neked lett volna szükséged bólogatójánosokra, s mivel nem találtál, gondoltad, előveszed azokat, akik ellent mernek mondani a felvetéseidre. De persze senkivel nincsen bajod.
Mindegy. Ennyi nyomta még a lelkem veled kapcsolatban. Lenyugodtam.
Én nyitott vagyok Veled a kommunikációra. Amit korábban írtam, a méreg iratta velem. De ismét hangsúlyoznám, nem azt írtam, hogy tojok rád - ezt olvasd vissza, ha gondolod, s most nem az ly-ra gondolok.
A többi negatívumot, durva hangnemet illetően meg vedd úgy, hogy nem mondtam semmit. Csupán annyit kérek, válaszolj a felvetéseimre.
Mindenkitől elnézést kérek. Lenyugodtam, s egyébként sem ezért néztem ide fel.