s3girl Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2844
Hullámost ha szelidíteni akar az ember akkor tényleg csak úgy lehet ha egyedül van a madár..mert ugye ők társas lények így a gazdájához fog ragaszkodni. Nagy papagájokat is ezért tartanak ált. egydül, arról nem is beszélve, hogy amelyik madarat nem tenyésztésre tartják hanem egyedül, az tovább él. Nagyon tetszenek a nagyobb madarak is..Pl.: a Jákók vagy a Nemes papagájok, Kakaduk..stb, de iszonyatos hangjuk van, egy ilyen elrikkantaná magát nálunk azthiszem repülnék vele együtt:)
A kis Hullámosom meg aranyos..Szombat óta van velem de már van h rászáll a kezemre meg figyel ha beszélek hozzá:) Meg olyan mutatványokra képes h csak lesek..:) A hangja sem zavaró!
Én is jobban szeretem párban tartani az állataimat, de pl. a legunak h párja lehessen egy egész szobányi terület kellene..a leopárd gekkók viszot úgy vannak h 1hím és 2nőstény..erdetileg 2hím és 3nőstény lenne, csak az egyik hímem meglógott:((..a nőstényt meg egy kedves ismerősöm próbálja felgyógyítani..nekem sajnos nem sikerült:(
Van egy kis Tarka gekkóm is..nah ő volt számomra a hideg zuhany..nemtudtam róla semmit..de anyum vele állított be pár hónapja..azóta a leókkal él, igaz h mindig egy virágos cserépben van, a leókkal nem haverkodik de nagyon eleven, jól eszik s ha lesz rá pénzem kap egy kislányt magamellé:)
Előzmény: mazsóca (2843)