bolsh Creative Commons License 2007.07.10 0 0 977

Én nem értem, miért vonszolták ki a kocsijából, miért teperték földre, miért ütlegelték

a rendőrnek látszó erőszakoskodók és hogyan van az, hogy még ők próbálnak feljelentgetni, miután ekkora rohadt nagy öngólt löttek megint?

Miért vonszolták be a földön a tehetetlenné tett embert? Tényleg azt hiszik ezek az egyenruhába bujtatott vadállatok, hogy ők törvény fölött állnak?

Ha láttad pár hete a kurucinfón megjelent "fotóriportot" a helyes kis flaszterkordén öntöttvas csatornafedelet fényes nappal eltoló széltoló fémgyűjtők és a békés, udvarias, elnéző, már-már "intézkedésük" miatt pironkodni kényszerülő rendőrökről, akkor most még nagyobb kérdőjel lehet az arcodon.

Egyébként meg az vesse az első követ a (szinte az összes nagyképű) képviselőre, aki még nem hagyott otthon iratokat egyszer (többször) sem.

Ilyen kocsiból kirángatós jelenetet pedig furcsa látni, egyszerű közúti igazoltatásnál. Nem tudom mi bújhatott a képviselő fecskéjében, hogy fegyvernek látszó tárgynak nézték a közegek. Ha meg nem volt látható oka hogy a pandúrok ekkora veszélyben érezzék magukat, akkor meg (majd egyre többször) másra is ez vár majd igazoltatásnál?! A városi legenda szerint a (még a képviselőknél is nagyobb) gengsztereknek, és a piti kis (ámde számuk szerint mégis roppant bosszantó) fémgyűjtőknek nincs ilyen félnivalójuk, nyugodtan jöhetnek-mehetnek papírok nélkül is. Állítólag még az inkalos legények is védettséget élveznek. Persze ismétlem, ezek csak (poli)dilis pletykák. De azért arra jók, hogy a most kétségbeesett képviselő pártja (ha más nem is) legalább egymagában, de próbáljon meg hathatós választ adni a neki gallup által tálcán nyújtott híveknek, illetve más, esetleg a fenti kontrasztokon szintén elcsodálkozó polg embernek.

Előzmény: sirkohn (913)