Thomas Keller a "The French Laundry" és a "Bouchon" séfje és tulajdonosa tényleg jókat készít - mondják, mert én még nem ettem, sajnos.
Pacemaker hozzátette a "szimplán sütve" kifejezést is, ami annyiból talán figyelmet érdemel, hogy bár teljesen igaz, hogy rengeteg olyan recept akad, amiben 230-250°C-ra előmelegített sütőt írnak, de aztán például fóliában/sótésztában sütés következik 1 órán át, majd csökkentett (160°C) hőmérsékleten akár több órán át, mint a következő fényképes példában:
http://desarapen.blogspot.com/2004/12/beggars-chicken.html
Más esetekben - igen gyakori módon - fólia alatt párolódik a hús, ha a sütő hőmérséklete ilyen magas. Ez azonban nem újdonság, mivel minden hétvégén háztartások ezreiben így készül az étel.
A 45 perc 240°C módszert inkább kipróbálom, mert én az eddigiek alapján (pacemaker, candidus) nem tudom eldönteni, hogy igaz-e, vagy valami véletlenül lemaradt a leírásból. Ez sem elképzelhetetlen.