candidus
2007.07.10
|
|
0 0
793
|
Kedves Pacemaker!
Nem lesz koksz! Próbáld ki!
Több évtizedes "gyakorlat" után is tanul a jó pap. Az áhított célhoz több úton el lehet jutni. Az ajánlott az alacsony hőfok, de például a leírt módon ugy-ahogy elfogadható dolgokat készít Thomas Keller a Buchon nevű éttermében. Hidd el az se rossz!
Arra már tényleg nem akarok reagálni, hogy milyen lenne a csirke 140-150 fokon 45 perc után. Belegondoltál már ebbe?
Más!
Lehet szenzációs "pörkölteket" is készíteni hagyma nélkül. És lehet hagymával is. Pláne, ha az valóban Makói! Ha esetleg tudsz helyet, ahol lehet ilyet kapni szólj!
Ezzel valóban szolgálatot tennél a hazai gasztromómiának. |
Előzmény: pacemaker (787)
|
|