Sziasztok!
Tegnap beszéltem Enikővel. Rákérdeztem erre a szerződéskötés utáni 20 napos módosítási határidőre... ez elsődlegesen a belső válaszfalak elrendezésének változtatására szól.
A szerződéskötés után kiadják a helyszíni főszaki telefonszámát (Lakatos Gyuri), akivel fel kell venni a kapcsolatot. Ő lesz az, aki összefogja az alvállalkozókat, és ő adja majd ki az egyes alvállalkozók elérhetőségét. Utána az alvállalkozók egyesével megkereshetők, megmutatják az ő terveiket és ahhoz képest már velük egyesével kell lebeszélni a változatatásokat (vízvezeték szerelések, radiátorok elrendezése, konnektorok és tv, telefoncsatlakozók elhelyezése, stb.).
Állítólag a TZ Kft. is be van már jegyezve, most még az ügyvédek a finanszírozási papírokat egyengetik a UniCredit Bankkal, ha ez megvan, akkor kezdik el a szerződéskötéseket, ami várhatóan július vége, augusztus eleje lesz!
Az értékesítés pedig olyan szinten halad előre, hogy a következő ütem értékesítését lehet, hogy még szeptember előtt megkezdik!
Ma reggel amúgy az építkezés felé kanyarodva jöttem, és bekukkantottam a gödörbe! A munkásokat látszólag nem nagyon zavarta a cseperésző eső sem... dolgoztak szorgosan! :-))