VolvoClub Creative Commons License 2007.07.09 0 0 5

Tehát azt mondod, hogy a Magyarországon működő összes Kft. Bt. Rt. azt tehet amit akar? Mivel ezek mind jogi személynek minősülnek. Azért ez nem egészen így van. A társasági formákat is emberek alapították valamikor, valahol. Lehetne felelősségre vonni a vezetőket, középvezetőket, vagy akár alkalmazottakat is, ahogyan az sok jogi társaságnál meg is történik. Én egy biztosítónál dolgozom. Ha nem végzem jól a munkámat, akkor felelősségre vonnak, kirúgnak, stb. .Csak hát egy egész céget elég nehéz megbuktatni. Ráadásúl nem tudom, hogy mi áll a törvényben, de biztos vagy benne, hogy ez nem csak az előfizetéses ügyfelekre vonatkozik? Mert a T-Com sem küld részletes számlát, csak ha azt külön kéred, amiért fizetni kell. Semmi sincs ingyen ugyebár. Én kezdettől fogva Vodafone-os vagyok, és meg kell mondjam, hogy a legolcsóbbak szerintem a feltöltőkártyás mobil piacon. A szolgáltatásokról lehet vitatkozni. Szerintem kicsit túlreagűltad a dolgot.

Itt a regisztrációs adó, ami az EU szerint törvénytelen. Mégis szedik. Mert valaki, valahol jól meg van kenve. Így működik. Tudod.

Mellesleg a kormány sosem fog annyi bűntetést fizettetni az ilyen cégekkel, hogy csak ezért kivonuljanak a piacról, mert az adó, és a többi járulék, amit tőlük beszednek sokkal-sokkal többet ér ennél.

Előzmény: fz70 (-)