TE moderátorként nyilatkozol? A pedofil topikban egyik beírásom sem politikai jellegű volt. Még átvitten sem. A 3360 pedig egy igen találó, mnár-már irodalmi értékkel bíró bejegyzés volt, amit szerencsére anno elmentettem. A bejegyzés sokaknak teszett és ezt jelezték is egyezményes SMS kóddal.
Nem hiszem, hogy jogokot van megfosztani az olvasót attól a hsz-től.
Egyébként a legutolsó bejegyzésem kimoderálást nem bánom. De meg kell jegyeznem, hogy az alábbi bejegyzésre reagáltam, amit ki kellene moderálnotok. Mert már a btk határát súrolja, ha át nem lépi. Szerintem.
----
amole válasz | megnéz | könyvjelző 2007.07.03 14:29:14 (3436)
"GYEREKekről van szó, GYEREKekről... Nem egyenrangú két felnőttről... Az hogy a gyerekek nem aszexuálisak, sőt, még nem jelenti azt, hogy nem árt nekik felnőttel egy szexuális kapcsolat..."
Ezt nagyon jól tudom, mondhatnám már álmomból felkeltve is...
Csak épp azt nem látom, miért törvényszerű, hogy árt. A gyerek-felnőtt viszony akkor sem egyenrangú, ha nem szexről van szó, hanem másról. Más esetben mégsem beszélünk mindenáron traumáról.
Pl. képzeld el: anyuka meglátja a 9 éves kislányát, hogy az önkielégítést végez. Megmutatja neki saját magán, hogy hogyan csinálja, hogy még jobb legyen. Azután be is segít. Mindketten élvezik.
Ebben mi az, ami ártalmas?
Előzmény: mammesso (3435)
----