Jó reggelt!
Látom, fesztiváloztok. Mi is voltunk szombaton a Volton. Csak úgy mentünk le, fogalmunk nem volt, hogy milyen koncertek lesznek de mégis belefutotunk abba a két együttesbe akiket szívesen hallgatunk. Na igen, a Volt tényleg nagyon kispályás a Szigethez képest és hát az átlagéletkort tekintve néha igencsak zavarban éreztem magam. Kedvem lett volna odamenni 1-2 fruskához, hogy lányom, húzd fel a gatyád mert komplett kilóg a tangád és ne igyál már annyit, mert reggel nagyon fogsz csodálkozni ha egy sátorban sonkaként ébredsz két pasi között és ráadásul nem is tudod, hogy kerültél oda. :) Mindegy, azért jó volt.
Caitlin, nagyon figyeltem, de nem láttalak akkor ott a tetthelyen. Ha megláttalak volna, talán veszek annyi bátorságot, hogy odamenjek.
Stunc, nem is tudtam, hogy Te is Kaális :) Sajnos így akkor nincsenek reprezentatív adataim, talán javasolni kellene az Intézetnek, hogy csináljon kérdőívet ami alapján le lehetne vonni azokat a messzemenő következtetéseket.
Akkor már én is kérdeznék: hogy oldjátok meg kedves kisgyerekes anyukák a nyári szabadságolást? Mármint mennyire behatároltak az ember lehetőségei kisgyerekkel?