hahh...egyszerű terelés....idézzelek? "A nők addig, nem lesznek egyenlőek a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kopaszon, elhízottan azt gondolva, hogy csodálatosak és mindenki kívánja őket." Nos, én nem is oly rég írtam egy randa nőről, aki szépnek hiszi magát ( vagyis úgy megy végig az utcán, hogy ronda, és csodálatosnak hiszi magát.) mire te: " ha ő szépnek tartja magát akkor az is"...
NOS?
asszem világosan leírtam, hogy teljes az egyenlőség ebben, a nők is simán képesek a téves önértékelésük miatt azt hinni hogy ők szépek....itt van pl. soma mamagésa, aki úgy níz ki mint egy vágósertés, és mégis meg van győződve arról, hogy ő egy szexistennő, egy szépségideál, és ezt nem átallja hirdetni....
szal, a lényeg: olvasd el a saját magad hsz-át, tégy rendet a gondolataid között, és aztán írd le a véleményed, mert így-mint a példa mutatja- ellentmondásba fogsz keveredni önmagaddal...
ja, és nyugodj bele külső mindig is számított, és számítani is fog, a férfiaknál, nőknél egyaránt.....