dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1519

Na itt vagyok.  Nem sima teaként. A filteres csomagolású fehérmályvalevél is átverés,

mint gyógynövényes üzletpolitikában a termékek zöme.

A reflux gyomorfolyadékra kerestem megoldást, miután nem szeretnék elrákosodott nyelőcsővel döglődni.  A - józan férfilogikával, nem feminista hókuszpókusszal ! :))  - kidolgozott megoldás a gyomorsavtermelés csökkentése (Quamatel)  -->  + a felúszó sav megkötése ( Tisacid )  --> + védő-bevonó nyák bevitele a nyálkahártyavédelemmel megfelelően nem rendelkező nyelőcső miatt.

Miután az Antagel forgalmazását beszüntették és semmi ilyes gyógyszertári készítmény nem maradt forgalomban, gyógynövényes szakirodalomban találtam rá a fehérmályvára.

Minden gyógyszertári hülye eladó tudománya ellenére  hidegen  áztatandó. Aki a nemrég említett hivatkozást elolvasta a nyugdíjastopikban, tudja, hogy kell megcsinálni. A filteres változat visszatartja a nyákanyagot, ez nem fogyitea.

Kora délutántól kell egy - egy kortyot inni, amikor ég a beled, vagy éhségérzeted van.  Ajánlatos max.  2 dl-t beosztani lefekvésig. A másnapi adagot előre be kell áztatni, már este.  Kaja délutántól nyista. Iszogat, nem eszeget...

Én nem akartam fogyózni, de amikor úgy másfél hónap múlva leesett rólam a gatya, szöget ütött a fejembe, hogy ez azé' nem lehet véletlen. Feltételezem, hogy a nemzabálás mellett a kaja nyák miatti rosszabb hatásfokú felszívódása is fontos szerepet játszik.                                            

Üdvözlettel:   lovag Dos48

csodadoktor. (Özvegy).

Előzmény: Oromon (1509)