Na itt vagyok. Nem sima teaként. A filteres csomagolású fehérmályvalevél is átverés,
mint gyógynövényes üzletpolitikában a termékek zöme.
A reflux gyomorfolyadékra kerestem megoldást, miután nem szeretnék elrákosodott nyelőcsővel döglődni. A - józan férfilogikával, nem feminista hókuszpókusszal ! :)) - kidolgozott megoldás a gyomorsavtermelés csökkentése (Quamatel) --> + a felúszó sav megkötése ( Tisacid ) --> + védő-bevonó nyák bevitele a nyálkahártyavédelemmel megfelelően nem rendelkező nyelőcső miatt.
Miután az Antagel forgalmazását beszüntették és semmi ilyes gyógyszertári készítmény nem maradt forgalomban, gyógynövényes szakirodalomban találtam rá a fehérmályvára.
Minden gyógyszertári hülye eladó tudománya ellenére hidegen áztatandó. Aki a nemrég említett hivatkozást elolvasta a nyugdíjastopikban, tudja, hogy kell megcsinálni. A filteres változat visszatartja a nyákanyagot, ez nem fogyitea.
Kora délutántól kell egy - egy kortyot inni, amikor ég a beled, vagy éhségérzeted van. Ajánlatos max. 2 dl-t beosztani lefekvésig. A másnapi adagot előre be kell áztatni, már este. Kaja délutántól nyista. Iszogat, nem eszeget...
Én nem akartam fogyózni, de amikor úgy másfél hónap múlva leesett rólam a gatya, szöget ütött a fejembe, hogy ez azé' nem lehet véletlen. Feltételezem, hogy a nemzabálás mellett a kaja nyák miatti rosszabb hatásfokú felszívódása is fontos szerepet játszik.
Üdvözlettel: lovag Dos48
csodadoktor. (Özvegy).