Szia !
Annyira azért szvsz nem veszélyes a helyzet ...
A cikk szerint, a terület déli ( felénk eső ) részén csak lakások épülnek ( nekünk pufferzóna ) , ha lesz is esetleg valami zajos éjszakai hely az Árpád híd felől, azt elsősorban azok a lakások fogják élvezni.
A parkolással tényleg lehet gond, de ezt mondhatták a már korábban a környéken lakók ránk is ... A teremgarázsunk jórészt üresen áll, az autóink meg kint az utcán.
Igen, igen sajnos az enyém is, mielőtt valaki megjegyezné.
Talán javíthatatlan idealista vagyok, de úgy gondolom, nem tartható álláspont az, hogy: Építsenek csak nekünk jó lakásokat, rendes helyen, de azután ott már másnak semmit. Mert az bennünket zavarni fog ...
Annak idején fontolgattam ugyan a beálló vásárlást, de letettem róla.
Nem is maga az ár verte ki a biztosítékot, akármilyen pofátlan is, legfeljebb "kicsit" megemelte volna a részletet, hanem az a mocsokság, hogy még csillagászati illetéket kell rá állam bácsinak fizetni, mert nem lakás céljára szolgál, hiába fért volna bele a teljes összeg amúgy az illetékmentes határba. Illetékre meg nem adnak hitelt ...
Jó ideig béreltem teremgarázs helyet a kocsinak, de utána úgy voltam, ha vadonatúj korában nem esett baja, az autólopási statisztikákban amúgy élen helyezett lakótelepen, talán itt sem fog. Biztosan előkelőbb dolog a teremgarázsba bekanyarodni és felsétálni a liftig, mint az utcán helyet keresgélni de hát ez van ...
Remélem, hogy annyira nem durvul ell a parkolási helyzet, lehet, hogy ezt újra kelljen értékelnem ...
Hamano