tehtube Creative Commons License 2007.07.06 0 0 5169

Nándi, ahogy okumoto megírta, a mósünszándpontkom-on megtalálod az általuk gyártott lezliféléket. Az enyém a KBR3D, amely a képgaléria alapján a legnépszerűbb típus. Kicsi, viszonylag könnyű és nagyon sokoldalúan nagyot szól. Egyszerre csöves előfokú tölcsér, dobrotorszimuláció és mellette kétutas hifi sztereó rendszer. Egy dobozban minden, ami egy fellépő billentyűsnek kellhet. Magában a kis méretei miatt kicsit zárt méregzsák, kiküldve PA-ra mutatja meg leginkább az értékeit. Rendszeres fellépésekhez sokoldalúsága és kompaktsága miatt ezt, ill a kisebb KBR-M-et javaslom. Otthonra, stúdióba inkább egy csöves falacit célszerű tartani ha van rá lehetőség.

MMWS. Nagyon sikeres koncert volt. Nagy kedvence Presser Gábornak, ezért közösen tekintettük meg az eseményt és részben a soundchecket. Kicsit filmeztem, de 3 perc után rámszóltak, nem erőltettem tovább. Számomra kissé kísérleti zene elementáris energikussággal. Öröm volt a ráadaásban hallani a Sunshine Of Your Love-ot nagyon egyéni, mégis az eredeti Cream kompozíció értékeit is megtartó feldolgozásban. Fogadni mertem volna hogy lesz a Bubblehouse. (ki nem?) Hát nem volt.  Jó hogy ilyen zene is előfordul már nálunk.

Hamarosan teszek fel képeket a "hardverekről" :-) A billentyűarzenál keresztmetszete, B3/122, RhodesII, Hohner D9 és Juno-60 volt. Elvittem a másik lacit is, de végül mégsem tartottak rá igényt, ezért lenn maradt. Mindezeket Mooger-Foogerrel, wah pedállal tovább bolondította, a clavinetet kézzel is pengette a tetejét felhajtván.

Zs