Sziasztok!
Eleri,
em, nem nyaralni voltunk, szerintem az idén kimarad, minden fillér kelleni fog a lakásba, ebben biztos vagyok... De nem baj, megéri :-) Majd jövőre! Majd igyekszem most már nem eltűnni :-)
Egérlány,
abszolút egyetértek, hogy a konyha központi kérdés, igenis nagyon fontos, hogy hogy néz ki. Én úgy vagyok vele, de lehet, hogy ezt már írtam, hogy inkább a beépítendő dolgokra költök első körben, mert azt nem fogom kibontatni 1 év múlva. Viszont ha nem olyan az étkezőasztalom, vagy valamelyik bútor, mint amilyen az elképzelésem, na akkor mi van? Azt majd kicseréltetem később. Szóval a konyha és a fürdő nálam, aminek olyannak kell lennie, amilyet megálmodtam :-)
Viszont képzeljétek, arra jártam ma a Pólusban az értékesítési irodánál és persze nem bírtam megállni, hogy ne nézzem meg a makettet, ami ki volt tolva az ajtóhoz. Na szóval beszélgetni kezdtünk az ott lévő nagyon kedves hölggyel, és azt mondta, hogy elképzelhető, hogy a villaházakat már februárban átadják, mert már most válaszfalaznak, és a nagyot is nagyon valószínű, hogy hamarabb át fogják adni. Meg azt is mondta, hogy eladták a héten az egyik villaházban a legtetejét a háznak, azt a szép nagy lakást :-)
Sica