ahhoz hogy politikussá válj, nem elég férfinak lenni-én sen lettem az ugye- hanem még sok más is kell: elsősorban pénz, másodsorban ismeretség....de nem értem az arányokkal történő foglalkozást....polotikus akarsz lenni? nyugi ez pont az a foglalkozás, ami még férfiként sem fog sikerülni....de a lehetőség adott....ha más nő meg tudta csinálni, akkor te is....az ELNYOMÁS azt jelenti hogy nem csinálhatsz valamit....a néger rabszolgák nem azért voltak enyomva, mert csak kevés ment be a fehérek kocsmájába, hanem mert TILOS volt....onnantól hogy nem tilos valami, megteheted, és csak rajtad múlik hogy meg tudod -e csinálni ( meg a lehetőségeiden)...ez pont olyan nyavajgás, mint a puporka kissebség részéről, hogy a másik nagy házban él, és sok pénze van, ő meg putriban lakik...csak azt felejtik el, hogy a másik az ezért tanult, és dolgozik, nem csak a segélyt lesi....
a bírók között pl. aránytalanul magas a nők száma, akkor kezdjek el sipákolni, hogy én azért nem lettem bíró mert el vagyok nyomva? és máég véletlenül sem azért mert nem mentem jogi egyetemre....
azt áruljátok el végre, mi gátol titeket abban, hogy elérjétek amit akartok? ha karriert akartok, mellette gyereket, és kevés házimunkát, akkor ki, vagy mi gátol meg, hogy ezt elérjétek?