Steckdose Creative Commons License 2007.07.05 0 0 516
"Ha bizonyítod, hogy ez volt a célja. Ma bizonyítottan mindössze annyit lehet mondani, hogy esetleg lehetett ez is."

Kábé pont annyira tudom bizonyítani, mint te azt, hogy biztosan valóban azért dobták le a bombát, hogy ne kelljen további amerikai katonákat feláldozni. Mondjuk bármiféle vita itt a fórumon a konkrét miértekről kísértetiesen emlékeztet arra az ismert példázatra, mikor három vak ember összevész, hogy milyen is az elefánt. A pontos tényeket, ami alapján meg lehetne mondani a tutit, ugyanis egyikünk sem ismeri. A bomba ledobásának etikussága, illetve nem etikussága viszont magáért beszél.

"Sajna, ez csak a tájékozatlanságodat bizonyítja."

Mikor, hogyan, és miben próbálták keresni a megegyezést?

"Megpróbálták. Mintahogy elfogott távíratok alapján lelőtték a erők egyik legbefolyásosabb parancsnokát szállító repülőgépet."

Egyet. Nagy cucc. A náci birodalom második embere meg magától húzott át Angliába, aztán Kefebajuszék végfingásai mégis kitartottak 45-ig. A _főfütyit_ kellett volna.

"Már meglepődtem. Hiszen te tudsz írni! Persze, lehet hogy nem te írod, csak diktálod."

Már mondtam: vicces, amikor egy szar egyenruhás (bármilyen) butáz ENGEM :-DDD Ahhoz azért még egy kicsikét gyúrnod kell fejben ;-DDD

"Mellesleg fogalmazz pontosabban, ha tudsz: egyenruhásból rengeteg fajta van, kezdve az alkotmánybírókon."

Na, pont jó példa így manapság! De legyen: azokra az egyenruhásokra gondolok, amelyek önként és dalolva húzták magukra, hogy másokat baszkurálhassanak (rendőrök, katonák, munkásőrök, biztonsági őrök, ávósok, egykutya). Bár őszintén szólva a többiből (pl. tűzoltók, mentősök...) se nézek ki túl sok észt, de azokat legalább respektálom.
Előzmény: tuzer (513)