_PISKO Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7637
Akkor egy kicsit részletesebben: elég húzós napjaink vannak/ voltak, ezért nem tudtam netezni. Soma továbbra is nyűglődik azzal a bizonyos fogával, már nagyon várom, hogy kinn legyen, elég murisan néz ki így, hogy felül 4, alul 3 foga van. Kint vannak ám a kisörlők is, csak azok nem látszanak ennyire. Nagyon sokat fejlődött a beszéde az elmúlt 1 hétben: mondja a hattyút (balatoni emlék), a hangyát, a málnát, az almát, és elkezdte a különféle határozószókat is (arra, erre, oda stb.) tanulgatni. Megtanult végre motorozni, azóta le sem lehet szedni róla.
Lorát beírattam úszni, és szereti. Kb. annyit tanult 3 alkalommal, mint az előző helyen egész évben. Persze Somát is vinnem kell magammal, de szerencsére a piciket a kismedence elejére be lehet engedni szülői felügyelettel, úgyhogy hétfőn és kedden egy jót strandoltunk. A mai napot mondjuk kihagytam volna... Naggggyon hideg volt még felöltözve is.

Telepakoltam a fagyasztóládát egy rakat gyümölccsel (málna, ribizli, kajszi), legalább Soma nem csak banános túrót kaphat télen. Anno ezt Loránál is megcsináltam, de akkor én ettem meg az összeset. Főztem egy csomó lekvárt is, most olyan jól néz ki a spájz :-)

Köszönöm szépen a Soma-napi gratulációkat:-) Csuklós buszt kapott a fiatalúr, azóta az a kedvnc. Még jó, hogy a legkisebb méretet vettem meg neki, mert mindenhová magával viszi :-)

Van olyan férj, aki felkel a gyerkőc mellé éjjel?! Na, ez az, amire nálunk sosem volt példa... :-(((