flegg Creative Commons License 2007.07.04 0 0 62

Igazad van, morte. Már elfelejtettem a vitaindító tartalmát.

Sajnos a dilemmádon egyenlőre nem tudok segíteni, és lehet hogy nem is fogok tudni. Ugyanis egyenlőre tényleg csak rövid ideje szedem a szert. Szerintem legalább fél év kell ahhoz hogy érdemben tudjak jót, rosszat, vagy semlegeset írni a szerről. Ezek a kezdetleges javulások csak arra utalnak hogy azért van hatása a szernek. Nem tudom egyébként, hogy Téged mi győzne meg. Ha negatívumot írnék azt elhinnéd? Valószínüleg, előbb mint a jót. De komolyra fordítva a szót. Amint tudok Neked valami érdemlegesről beszámolni, nem fogom elfelejteni. Egyébként én is írtam pont az elején, hogy egyenlőre még nincs miről vitatkozni, mert annyi ideje még nem szedi senki a kapszulát, hogy határozott állítása legyen a dologról. Tudod én egyenlőre hiszek a szerben, mert nincs más választásom. Én is sok mindent kipróbáltam már. Nekem negatív tapasztalataim nincsenek sem a vitaminokkal, sem az ásványi anyagokkal szemben amit eddig szedtem, és még szedek is jó párat. Egy biztos. Ártani egyik sem ártott. Ugyanis azért túlzásba nem viszem a szedésüket, csak annyit szedek be belőlük ami a dobozra rá van írva. Amint tudok valamit "bizonyítani" feléd, jelentkezni fogok. Üdv:)

Előzmény: morte (60)