Hát nekem a legtöbb dolog tetszett a Magic Life-ban, ami nem, azt is elfogadtam, vagy mondjuk inkább úgy, hogy megszoktam.
Talán azzal kezdem, hogy melyik szállodákban voltam. Voltam 2X a World-ben, ami Törökországban volt, szerintem ez volt a legjobb ML club, de sajnos pár éve eladták. Azóta voltam 6 másik helyen, de tényleg ez volt mindenben a legjobb, gyönyörű szép, a szolgáltatások mind tökéltesen működtek, jó volt a kaja, az animáció, a szobák nagyon szépek voltak, csak lejárt a bérleti szerződése a ML-nak, és lemondott róla a mellette lévő másik szállodával együtt sajna. Voltam a Trendoradoban is a Kanári-szigeteken, azt is eladták egy év után, pedig az is nagyon jó volt. Ami még nagyon-nagyon tetszett (és így erre a 3 clubra mondhatom, hogy a legjobbak szerintem) az a Waterworld. Közvetlenül a felújítás után voltam, 2005-ben, és mindenkinek tudom ajánlani, mert nagyon szép. Aki szereti a nagy helyeket, ahol sokmindent lehet csinálni és el lehet vonulni a tömeg elől, az főleg szeretni fogja, mert ha jól tudom, ez a legnagyobb ML szálloda. Nagyon sok medence van, 2 épületnek az emeletén is van egy-egy, jó sok számítógép van, 2 épületben is lehet internetezni. Hatalmas kertje van, szép növények, a tengerpart is jó.
Ezen kívül voltam még a Sirene-ben, Sharm-el Sheikhen, a Manarban és Djerbán, most nyáron meg ha minden igaz (még nem biztos) az új görög szállodába megyek majd.
Ha valakinek van kérdése vmelyikkel kapcsolatban, az írjon, mondjuk az utóbbi 2-3 év a mérvadó igazán, szóval a legtöbb hiteles információval a Waterworldről meg a Mannaról szolgálhatok. (: