Breki1 Creative Commons License 2007.07.04 0 0 1744
Hozzám simult Bryan Adams!

2007-07-04

Veszprém-Budapest - Vegyél feleségül, Bryan!” feliratú pólóban egy óriási ezüst nyíllal hívta fel magára a figyelmet Saska Brigitta (21), akit a szombat esti koncerten Bryan Adams (47) felhívott a színpadra. A Blikk megtalálta a veszprémi egyetemistát, aki évek óta rajong a kanadai rockzenészért. Bryan lenyűgözte őt, és még az sem zavarta, hogy izzadt tarkójuk összeért.

// <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // ]]>

Alig tér magához a boldogságtól Brigitta azóta, hogy több mint öt percet töltött együtt a kétszázezres közönség előtt a színpadon a világhírű énekessel, Bryan Adamsszel.

- Már hónapokkal ezelőtt elhatároztam, hogy olyan egyéni szerelésben megyek a koncertre, hogy felfigyeljen rám, s mint ahogy azt minden koncertjén teszi, amikor kiválaszt valakit a nézők közül, én lehessek az. Egy méretes, ezüstszínű nyíllal mutattam magamra, s egy, a strandon szokásos fehér kalapot viseltem, ami, úgy tűnik, kellően felkeltette a figyelmét. Észrevettem, hogy miközben énekelt, többször is rám nézett, és hunyorított - meséli izgatottan Brigitta.

- A névnapomra kaptam a barátnőmtől egy pólót, s mivel a barátnőm tudta rólam, hogy rajongok Bryanért, ezért a pólóra egy feliratot készített: Vegyél feleségül, Bryan!” Ezt a pólót viseltem a koncerten, s mivel tudtam a világhírű énekesről, hogy egyszerűen öltözik, én magam is egy farmernadrágot és egy egyszerű pólót viseltem.

Életem legboldogabb perceit töltöttem vele együtt a színpadon, csodálatos érzés volt, amikor rám pillantott, és kimondhatatlan gyönyört éreztem, amikor egymásnak hátat fordítva egymáshoz ért a bőrünk, és érezhettem őt.

Amikor befejeztük a négyperces számot, megkérdezte tőlem, hogy ez volt-e az első alkalom, hogy egy színpadon énekeltem valakivel, azt válaszoltam neki, hogy igen. Erre mindössze anynyit felelt, hogy nagyon jól csináltam, és hosszan megölelt - emlékszik vissza a felejthetetlen pillanatokra Brigi.

- Ezek után az asszisztensei lesegítettek a színpadról, és még hosszú percekig úgy éreztem, csoda történt velem, valósággal lebegtem. Ő a legjobb pasi a világon!