flegg
2007.07.04
|
|
0 0
55
|
Sziasztok!
Olvasom a hozzászólásokat az őssejttel kapcsolatban, de egy valamit nem értek. Aki ellene van, az mi alapján írja hogy "csak" üzlet, meg szélhámosság? Szerintem mióta el kezdték szedni az emberek, nem telt el annyi idő, hogy erről érdemben pro és kontra vitát lehetne indítani. Ugyanis ha valaki szedi és még nem fedezett fel magán változásokat, az nem biztos hogy azért van mert a szer hatástalan. Csak ember és betegség függő hogy mikor kezd bármilyen gyógyszer, gyógyhatású készítmény hatni. És az, hogy ártalmas is lehet... Hát nem tudom. Ilyen kijelentést én egyenlőre nem tennék, mindaddig amig be nem bizonyosodott. Az orvosok hozzáállásáról meg annyit, hogy nemcsak egy új álaternatív gyógymódot elleneznek, hanem akár más gyógyszer kipróbálását is, ha az érdekük úgy kívánja. Én HISZEM, hogy minden betegségnek megvan ezen a Földön a gyógymódja, csak meg kell találni. Sajnos olykor egy ember élet is kevés hozzá, még a mai igen fejlett hirközlési technika mellett is. Minden esetre, én nem venném el azoktól az emberektől a reményt, akiknek márcsak ez maradt. Higgyétek el, sok ilyen van. Sajnos valóban igen magas fokon üzletelnek is vele. De azért vannak kivételek. Körbejártam elég sok internetes oldalt, és mondhatom igen kevés helyen korrektek ez ügyben. De találtam egyet, ahol nemcsak jó áron kapható a szer, hanem e-mailomra igen gyorsan válaszoltak a kérdéseimre. Méghozzá szakszerűen. Mivel én itt vettem először meg a szert, ide vagyok beregisztrálva, és én már kedvezménnyel vásárolok, mert megkaptam a második alkalommal a törzsvásárlói kedvezményt. Tehát: tessék szíves lenni nem elvenni a reményt az igazi betegektől. Hátha mégiscsak hathatós szer. Én hiszem hogy az őssejt a szervezetemben sok mindent helyre fog hozni. Mégha nem is maradéktalanul gyógyulok meg. Nem mondták a feltalálók hogy csodaszer. Sőt hangsúlyozottan állították, hogy nem az!
Ideírom azért a weboldal címét, ahol olcsón és szerintem korrektül lehet vásárolni. Hátha valakit érdekel.
http://www.olimpiq.info/ |
|