kiwancsi Creative Commons License 2007.07.03 0 0 14325

FAHÁZ!

Ha veszel bármit, ami hungarocell-el van csomagolva, a nagyobb lapokat ne dobd el!

Ezeket a faház falához támasztod télen vagy máshogy körbeveszed velük a leándereket. A hullámpapír csomagolás is jó, meg a hólyagfólia. A sajátmaguk termelte hőt fogod így vissza, az is sokat ér.Meg jó szorosan egymásmellé teszed őket. Esetleg csak a cserepeket csomagolod be, ha nincs több anyag. Ez mind néhány fokot emel a környezetük hőmérsékletén.

CHESS!!!

Por alakban árusított felszívódó rovarölő. Környezet,ember és növénybarát. A szívókártevők ellen hat. Főleg levéltetű(atkánál még nem tapasztaltam a hatást, de az ugye pókszabású, s ilymódon egészen máshogy működ.

A Chess úgy hat, hogy a rovar(tetű) nem fogja szeretni a növény nedvét, ha abban fel van szívódva a szer, így szabályszerűen éhenhal. Úgy tudom természetes nem mérgező anyagokból készül. Zárt térben is permetezhető, a belocsolásról nem is beszélve. Felszívódik tehát levélről, gyökérről egyaránt. Rendszeres használata esetén állandó védelem alatt áll a növény.

Szerintem zseniális szer!!!

Köszönet Neked "Chess" bárhol is jársz! Remélem néha olvasol minket!

Ami a tápokat illeti!

Hadd bővítsem a kört! Én a rózsatáp granulátumot használom. Szintén elnyújtott hatású szer. Mindenféle cserjéknek.

Előzmény: cloud (14321)