"Mivel a köztudatban a férfiak és a feministák által megkérdőjelezett férfiviselkedések elválaszthatatlanul összemosódnak, a feminizmus éles különbségtételét minden férfiviselkedésre vonatkoztatják.
Erre a válaszod randa csúsztatás"Tudod az a baj veled, hogy még a saját propaganda anyagodat sem érted.
Az állítás emígyen hangzott, amire válaszoltam :
Tény: A feministák általában nem a férfiakat, hanem a férfierőszakot és a férfiak által élvezett, ugyanakkor nőktől megtagadott előjogok létét nem fogadják el.
"A mivel a köztudatban" kezdődő egy logikai zűrzavar, értelmetlen, a 2 tagmondat között nincs ok-okozati kapcsolat. attól méghogy egy nyelvi panellel összekötsz 2 szintagmatikus tagmondatot, még nem képződik belőlük szükségképp logikailag helyes következtetés szabály. azmár csak hab a tortán, hogy a köztudatban kb zéró információ van a "feministák által megkérdőjelezett férfiviselkedésekről". néhány műveltebb egyed, mint pl én ismeri a feministák véleményét, a köztudat a feministákat beteszi a deviánsok dobozába és jónapot. másik apró probléma az "éles különbségtétel" kifejtés nélkül marad. :D persze értem én, hova akrsz kilyukadni, de vedd tudomásul hogy egy férfinak részét képezik a maszkulin mémek is. enélkül nem férfi a férfi. énsem szeretem sok nő ostoba picsogását, de hozzátartozik a személyiségéhez. evvan. kezdhetek óberkodni hogy elítélem a nők ostoba picsogását de ezzel csak magamból csinálok hülyét. úgy látom te teljes mellszélességgel vállalod be, hogy hülye vagy. Persze valljuk be - és ez a lényeg - ennek a második magyarázó tagmondatnak ZERÓ kapcsolata van a "tény:" után álló replikához...
Mér? Mert te törvényekre én meg viselkedésről írtam. A törvények valóban egyetemleges mindkét nemre. De a viselkedés nem. És mivel it viselkedésről van szó ez nem hűzható rá. Azok nagyrészt szokásjogon és nem írot törvényeken alapulnak. Ahha szal az a baj, hogy a férfiak nem a feministák által elvárt módon viselkednek. bakker ha van/lesz gyereked, meg fogod élni, hogy nem a te általad elvárt módon fog viselkedni kamaszkorában. az emiatti kesergés mentális deffektus, a cihológia mamjomszeretnek híjja.
Arról van egyszerúen szó, hogy hogy a férfiak féltik a jövedelmező állásukat a nőktől. Ökorség. A férfiak megteremtik a maguk jövedelmező állásait önerősen. aztán jönnek a hozzád hasonló irígy nők és lenullázzák az adott szakmát a béka segge alá. lásd okatatásügy. az a bajotok kisanyám, hogy nem vagytok kreatívak, nem tudjátok kitalálni magatoktól hogyan válahtnátok hasznára a társadalomnak. persze biológiailag determinált egy mód. de akkor minek erőlteted azt ami nem megy, hmm? :D mondok egy példát, de tom fájni fog. vannak hozzátok hasonló lúzerek, na ők a neonácik. buta tehetságtelen emberek és gyávák. de szépen összejönnek csordát alkotnak kinézik a társadalom egy szegletét amely jól identifikálható - magyarországon pl. a romák, és kiélik rajtuk a dühüket, amiatt hogy lúzerek lettek önhibájukból.
És ezt el is hiszed? Nem kreatívak? Eszem a lelked! Miben rosszabbak?
És nincs stressztűrésük? Menten hátast dobok! Kik a azok az autóvezetők akik tűrelmesebbek? Kevesebb közlekedési balesetet okoznak? Kik azok akik a betegeket, gyerekeket ellátják szó nélkül, s közben általában ott van a nyakukon egy minden igényét benyújtó pasi? látom már növöget az éthosz a semmire. mivel sokat autózom budapesten látom ki az, aki pánikol, ki az aki megggondolatlan manőverekbe ekzd és amikor gond van szemét takarja el a kormányt elengedve. sőt ugyanazokat az "udvariassági szabályokat" várja el mint "civilben" elsőbbségadás tábla ide vagy oda. ja és mondok neked valamit. amikor a faterom halálos beteg lett, anyám szépen összeomlot, hogy "moszt mi lesz??" énmeg egyetem mellett ápoltam a beteg apámat, vigyáztam a húgomra. ezt kb 3 éven át...
Talán nem ajánlanak fel nekik másikat! Höhöhö be lettek dobva a mélyvízbe, mindegyik menekült elfele fél év után lébecolós tesze-tosza melókba.
Ez is egy vegytiszta demagógia, amikor valamilyen hátrányos helyzetre felhívják a figyelmed lószart szivecském. azért van ilyen szarban az ország mert úgy gondolja hogy a jólét, a biztonság az neki alanyi jogon jár. nincs hátrányos helyzet, csak dolgozninemakarás meg sunyi irígység a máséra. nincs biztonsághoz való jog, nincs mesterséges egyenlősdi, a cuclizmus 1989-ben végetért. jóreggelt kívánok.
de leszűrhetjük - érved az nincs ellenben végyakozol a kommunizmusra mert az neked, feministának jár.
de todmit? az eBaYen lehet kapni 16 millió dollárért már szigetet. vegyetek egyet és csináljatok különbejáratos komenizmust magatoknak. éljetek ott boldogan....