Steffi21 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1671
Köszi mindenkinek a képeket és a beszámolót!

Először is gratulálok mindenkinek aki előre tudott menni, énekelt, és végig élvezte a koncertet.

Mi éppen a kezdésre estünk be, szóval előzenekar meg ilyenek az kimaradt.
Előttem egy pár smárolt végig, kb. 3-4szer pillantottak a kivetítőre, a többit inkább csinálhatták volna egy szobában is..semmire sem figyeltek, arra sem, hogy épp egy magyar honfitársunk énekel Bryannel...
A részegekről jobb nem is szólni. Az emberek többsége kb 2 számot ismer Bryantől, aztán ennyi, tök fapofával nézték a műsort.
A Robin Hood betétdalánál mellettem egy csaj felsikoltott, hogy: Jaj, ismerem ezt a számot!!!!!! Mondtam is magamban, de jó neked.-))
Én végig énekeltem az összes dalt, nem érdekelt, hogy néznek rám, én Bryan miatt jöttem, és nem azért, mert ingyenes családi program van.
Remélem a Bon Jovi nem jön ilyenre, mert ezt a közeget nem bírom. Elől gondolom volt tombolás, közös éneklés, de már a tömeg 1/10-énél (előlről) csak bámészkodás volt
Sokan jöttek hátra, gondolom ők mentek haza, vagy unták a bulit.

Azért jó volt a kivetítőn látni, hogy elől kitesztek magatokért, és hogy ne égjünk be.
A duett egész jó lett!!!

Az előadással kapcsolatos kritikám a szokásos: mindig ugyanazok a dalok, a Room Service mellőzve, legalább 1 here I am lett volna, Cuts like a knife/Run To you/Its only love dalokat már unom, helyette másokat is énekelhetne. A fekete pólót lecserélhetné már, mert minden koncerten ugyanolyan képeket tudok csinálni.-)))

Amúgy tényleg kitettek magukért, jó volt a hangzás is. A botoxos cikket nem olvastam, nevetséges, de inkább szánalmas, aki ilyent ír róla....