Szervusztok!
A vasárnap a szőregi rózsaföldeken szerzett enyhe napszúrásomból kigyógyulva most kerültem először gépközelbe. Anikó már leleplezte hétköznapi nevemet, Én vagyok az emlegetett Ottó, aki csak azért bújt a fellengzős Rózsalovag mögé, mert a feleségem a Szőregi Rózsahölgyek Rendjének az egyik vezető egyénisége, és egy Rózsahölgynek, csak egy Rózsalovag lehet a férje. Számomra is nagy élmény volt Anikóékkal és a Márkusokkal találkozni, és nézni ahogy fürödtek abban amit láttak! Olyanok voltak a fényképezőgépeikkel mint a westren fimekben a cowboyok, csak lőttek, lőttek ... :-)
A konténeres rózsák egyébként szinte egy szálig elfogytak vasárnap estig, és láthatóan elgondolkodva, az ÁFÉSZ elnöke csak annyit mondott, hogy erre azért nem számított!
Volt még egy személyiség, aki nagyon megragadott, Géczi János. Ő már több könyvet írt a rózsa kultúrtörténetéről, és ugyanolyan boldogan fürdött a rózsák látványában, mint Anikó vagy Péter! Akit érdekel a téma keresse az Allah rózsái, illetve a két legfrissebb könyvét A rózsa és jelképei sorozat első két tagját, amely az antik mediterrán terület illetve a középkori európát dolgozza fel!
Üdvözlettel:
Ottó