Pár tízezer ember egy akkor is százvalahány milliós országból.
Na ez a muksó irkál itt emberségról, meg háborús bűnökről a nagy magas erkölcs nevében.
Szerintem egész egyszerűen utálja az amikat, és ez a téma is egy ök, hogy rúgjon rajtuk.
mint néhány névtelen, nem különösebben értelmes nicknek.
Ha ezzel netán rám céloztál volna, vehetted volna a fáradtságot, hogy rámkeress, nem bújok el senki elől.
"Na persze. Ez inkább legenda, amit te találtál ki utólag, hogy cáfold a bomba melletti érveket."
Ez túró, nem érv, "de az én apukám fütyije úgyis hosszabb" típusú homokozói jellegű fajtából. Tényeket, érveket!
Mintha az alaplegendát te írtad volna le, én csak válaszoltam!
"Mellesleg tanultál valahol hadászatot vagy hadműveleti művészetet?"
Már miért tanultam volna ilyen fontoskodó hülyeségeket? És te tanultál végeselemes méretezést? Mert kábé ugyanannyi relevanciával bír a téma szempontjából
Nem tanultam. De nem is osztom abban a témában a megfellebbezhetetlen igazságot. És ha végiggondolnád a témát, bizony rájönnél, hogy e topik témája az események megtörténtekor bizony hadászati kérdés volt. A kérdés feltevésével pedig nem megbántani akartalak, hanem tájékozódni, hogy milyen mélységig értelmes a vita veled. Ugyanis én tanultam is meg tanítottam is mindkettő témába vágó elemeit.
Próbáljuk tehát egyszerűbben.
Alaphelyzet: döntési kényszerhelyzetben vagy: ki haljon meg, a testvéred, vagy tíz vadidegen, estleg a testvéred és hat vadidegen együtt. A döntésedet később majd meg kell indokoljad anyádnak.
A válaszod?