molnarmarina
2007.07.02
|
|
0 0
3015
|
Szia Tuccsi!
Július 14-től van szállásunk, tehát mi 13-án pénteken indulunk, de fogalmam sincs hogy mikor. A férjem azt fontolgatja, hogy alszik éjfélig vagy hajnali kettőig és utána mennénk. Én biztos, hogy nem fogok tudni aludni, és legutóbb is azt csináltuk, hogy délután aludt egyet és este 6-kor elindultunk, reggel 9-kor pedig ott voltunk, és vártunk du. 2-ig a szobára. Ezért akar most később indulni. Mi Szigetváron lakunk, tehát nekünk először Horvátország, ott valami kishatárátkelőn, alsóbb rendű úton elkerüljük az autópályán veszteglő török inváziót és a szerb oldalon megyünk rá a Zágráb-Belgrád-Nis autópályára. Nem emlékszem ti melyik városból jöttök, de ha Röszkénél léptek át akkor csak Belgrád után tudnánk összefutni. Egyébként a férjem nem egy "együtt autózós" típus. Amikor a legjobb barátainkkal mentünk akkor is úgy mentünk, hogy "akkor majd ott (Horvátországban) találkozunk", és mindenki ment a saját tempójával. De nincs mitől tartanotok éjszaka sem, én eddig életemben hétszer, igaz kétszer még gyerekként tettem meg ezt az utat, háromszor úgy hogy zajlott a délszláv háború. Mivel váltásnapon megyünk több ezer hozzánk hasonló magyar autóval és több tucatnyi magyar turistabusszal fogunk együtt haladni végig az úton. Én inkább azért utazok éjszaka mert a gyerekek alszanak és ritkábban kérdezik meg , hogy mikor érünk már oda. Privátban megírom az autónk rendszámát és hogy milyen típus, bár szerintem túl sok magyar autó lesz az utakon ahhoz, hogy kiszúrjuk egymást. Nem emlékszem végül is nektek hova és mennyiért sikerült szállást szereznetek?
üdv. Marina |
Előzmény: Tuccsi2 (3014)
|
|