artforwho Creative Commons License 2007.07.02 0 0 19
Hülye voltam , hogy " kirugtam" főleg a bőgőst, a másikat is kirugtam csak az oan pofátlan. Mint én is egyékként.. Nem lehet kirugni ..:) nem tudom , ha sikerűl visszahizelegni magam Nála, a bögős ről van szó, szuper , nagyon jó, nem túl tehetséges , de nagy tudós ..

Tüntetés- viszem a gitárt is most , vazz- belinkelem amit a www.transindex.ro- ba irtam, ott "lakok"..TRaian nick név alatt :

na megvolt a tünti...Szval dehogy volt meg, elmentem a városházig, letelepedtem szépen pokróc , tünti-tábla ( nincs fényképezőgépem )..Elkezdek ott tamburinozni meg szövegelni, hogy , ..Igy valahogy : ja spiritizmul nyámule stb. Nem telik el tiz perc ott a rendfenntartó, menjek el onnan ! Szva egy hiba csuszott bele, mert ugyan a kérvényem aprobálva volt de nem a városháza elöttre hanem a Sétatérre..Egy kicsit dőhbe gurúltam emiatt , el is küldtem a rendfenntartót a faszomba, amikor elkezdett tegezni. Meg is ilyedtem , na most mi lesz! ?Többet nem tegezett, ennyi lett , hehe.Szoval tegez de azt nem engedi , hogy visszategezd, na ez nem megy. Ilyen rendöri fogás, szerencsére volt időm őket bemagólni. Persze én tévedtem ott, hogy az aprobálást nem olvastam el, de még utána sem mentem, de s még nem is tuttam , hogy utána kell menni. Semmi gond, most már tudom . Aztán hamar futás a Fürdő utcába, RMDSZ székház, Sebesi Karen Attila, nem tudom milyen funkcióban van ott a "müvészúr de leakart szopni, egy rövidebb- hosszabb ideje, udvarolgat nekem. Mondtam neki , esetleg a lábujjamat mert a péniszem foglalt, - van már két barátom , hova mégegy. Frici viszont megnézte a papírjaimat , készitett nekem egy vagyis két másolatot, megköszöntem, hello.. Irány a Malom utca, itt a Szenátori iroda, Robi, lenn a bejáratnál, Ő a szenátori titkár, judit a jogi tanácsos vagy mi , na ezt kerestem, temetésen nyaral , mindegy.. Aztán egy kivülálló Úr homályosított fel, hogy igenis , nem mindenki ott tüntet ahol akar , hanem ahol az jóvá van hagyva, szépen elmagyarázta nekem, aláirtam ennek. Látott ez az Úr amikor is a városházánál volt a kis " incidensem a rend őrével , s elmondta Robinak, hogy nem voltam túl pofátlan sem.
Új, friss kérvény benyújtva, csötörtökön tüntetek újra, -mostmár oda kérvényeztem egyenesen a Sétatérre, 12 és 15 óra között..
Sok sikert magamnak :-)

Arról van szó , hogy kb. két éve 5 db kérvényem van benyújtva a kolozsvári Városházánál , megválaszolatlanúl ! Transzcendentálizmus, hogymondjam , spiritizmus, alkémia ilyesmi ügyben, Alkoholizmus , sex drog és rock 'N ROLL..Szoval volt egy , " élményem, de ami egészen kézzel megfogható, ezt kell be bizonyitanom . S akkor mi leszünk itt a királyok, hehehe !!!