Oké, köszi a választ. :-))))
Ez is egy kissé kínai volt, ennek is utána nézek.
Két tőrrel rohangálok, nem tudom, hogy lehet-e neki tanítani más fegyvert. Pl gondolom a rogue-t nem arra találták ki, hogy egy paladin kalapáccsal rohangáljon. :-) De teszem azt valamiféle kardot gondolom lehet neki tanítani. Csak akármilyen kardot találtam, mindre azt írta, hogy nem tudom használni. Gondolom külön meg lehet neki tanítani. Jól gondolom?
Fú tegnap de brutál volt! Összegyűltünk vagy 15-en duskwoodban (remélem jól írtam le a nevét), és elkezdtünk 30-as szintű kriptaszökevényeket nyirbálni. Mi is csak 20-25-ös szintűek voltunk, azt a kavarodást! :-))) Sokszor azt se láttam, hogy hol vagyok, és mit csinálok, csak a hangokból hallottam, hogy ténylegesen gyepálok valamit. :-)) Egyszer se haltam meg, ami köszönhető annak, hogy egy paladinnal voltam egy csapatban, és ha látta, hogy fogy az életem, mindig gyógyított. :-) Többek közt ezért nagyon nem jó rogue-val lenni. A paladin harc közben is tudja magát gyógyítani, egy rogue-val meg kinyiffanok.
Milyen más karakter tud még gyógyítani? A warlock tud pl? Mert voltak ott egész érdekes karakterek. Pl egy warlock tuti volt. Az azt csinálta, hogy elküldte csatázni a démonját, ő meg valamiféle aurát varázsolt maga köré, és csak nézte. :-) Volt, hogy le is ült kajázni a gyepálás közepette. Bár nem tudom, hogy a warlock miket csinál, és hogy harcol a démonja, még soha nem próbáltam ki.
Egy paladin pl megtanulhat axe-t vagy sword-öt tanulni?
Bocsi a hülye kérdésekért, de csak tőletek tudok kérdezni. :-)