"Wilson: Ó, pompás. Hoztam néhány húsos pitét Mrs. Bugyortól a 16-os számból. Új recept szerint készült, szeretné tudni a véleményét.
Mrs. Lipton: Tényleg szeretné ?
Mabel: Egek ! De szépen néznek ki ! Nem is emlékszem rá, mikor ettem utoljára húsos pitét !
Mrs. Lipton: A tészta kicsit világos. Margarint használ, tudják.
Ivy: Furcsa a húsos pite az évnek ebben a szakában.
Mrs. Lipton: Szegény öreg pára. Kicsit szenilis már.
Henry: Ötven körül lehet, nem igaz ?
Mrs. Lipton: Jóval több már, mint ötven ! Henry, kóstold meg, milyen !
(Henry elvesz egyet, majd Ivy is, Wilson kapitányé az utolsó. Mabel toporog az asztalnál.)
Mabel: Nagyon finom ?
Henry: Kicsit homokos !
Mabel: Gondolom, az a cukor a tetején.
Mrs. Lipton: Persze, kristálycukrot használt !
Wilson: Porcukor kellett volna !
Mrs. Lipton: Természetesen, kapitány !
Ivy: Hm, a darált hús elég jó !
Mabel: Milyen ?
Mrs. Lipton: Készen vette, az az olcsó hús a fűszerestől ! (visszarakja a tálcára a magáét)
Wilson: Biztos az.
Henry: Igazuk van. (visszateszi)
Ivy: (visszateszi) Elég jó, ha valaki szereti az édeset !"
Na, kérem..., ez vajon milyen kaja lehet?? Már, úgy az ízére gondolok. Darálthús édesen?
Egyébként én olyan, linzertésztából készült kosárkákat tudok most a hasonlóság kedvéért példának felhozni, amelyekbe dió, mák, lekvár...stb. tölteléket szokás tenni és így megsütni. Oké, ezekhez még passzol is a cukor a tetejére, na de a darálthúshoz?