Méghogy el vannak nyomva a nők ??? Lássuk :
Oktatási intézményekben ( pl. fősuli ) gyakori a pozitív diszkrimináció ( pl. nem gond, hogy gyakorlaton sík hülye, de jó áll neki a push-up ). Vagy nézzük a melóhelyeket ? Annó rémlik, hogy nyári munkán a csajoknak lazán elnézték, hogy a cipő-raktárban cigiznek, próbálgatják a legújabb csizmákat, ... , míg a fiúk cipeltek, átrendeztek, ... . Ennek ellenére mindenki 80 -at kapott hó végén. Na erre varrjatok gombot !
Család tekintetében ... Sajnos saját példámon tapasztaltam, hogy amennyiben több nő van a szűkcsaládban a kelleténél ( anyám, nagyanyám, nagynéném ), s közben egy férfi sincs ( csak nagyapám ), folytonosak a veszekedések. Egykeként én voltam a kedvenc, de egyszerűen élhetetlen volt ( mindenki mást akart, nem volt egy alfa hím ( pl. Apám ) aki nyakon vág valakit ). Ezzel ellentétben a havernak volt 2 testvére ( 2 öccse ) , anyuka ha valamit elb@szott kaphatott egyet sunyiban az apjuktól, mert mindig qva nagy rend volt :-) . Ennyit a női családmodellről.
Empátia : Mint ahogy már írták, a nők a legkevésbé sem empatikusak. Ha valami sérelem éri őket, szépen mosolyognak, s pont amikor 2 méterrel magad alatt vagy, akkor rúgnak beléd egy b@szott nagyot. A férfi viszont kétféleképp intézi : egyik a FIGHT ! , oszt meglátjuk mi lesz, a másik a kiváró ( női módszer ), viszont van annyira együttérző, hogy nem akkor közli vele mosolyogva, hogy tőle van mind az 5 gyereke, mikor végkielégítés nélkül kivágták a cégtől, ahol 40 éven át húzta az igát.
Úgy sejtem, erre nem nagyon fognak ( nem is tudnak ) érdemben reagálni a kedves elvtársnők, de kiegészítésnek elmegy.