robin54 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1595

Sziasztok,

megpróbáltam még egy kicsit aludni, de képtelen vagyok, még mindig pörgök az adrenalintól... :)
Így hát, egyszer volt, hol nem volt... :))

Alig 5 óra nyugtalan alvás után, szombat hajnalban arra ébredtem, hogy nem bírom abbahagyni a vigyorgást... hiszen, alig 50 nap után, ma újra látom Bryan-t és a Srácokat :) Vhogy húztam még egy kicsit a felkelést, mert sejtettem, hogy nagyon hosszú nap áll előttem, végül 7 körül felkeltem, és elkezdtem készülődni. Ellenőriztem, hogy Keith megkapta-e az üzenetemet, vmint megköszöntem a "Bryan-chat"-en (későbbiekben "board") a BAddyk jókívánságait :) Aztán 9kor

elindultam... H10 körül értem ki a helyszínre, ahol az egyik biztonsági őr a közelben üldögélőkhöz irányított...

Miután a magyarul elhangzó köszönésemre jobbára csak értetlen arcokat láttam, átváltottam angolra :) Ez, és a board-on használt becenevem megtette a hatását, a BAddyk kedves ismerősként üdvözöltek :) Hatalmas élmény volt személyesen

találkozni azokkal, akikkel nap, mint nap beszélgetek a board-on is :) Ők már reggel 7 óta voltak kint. Ismerve a szabályt, jólnevelten leültem a sor végére, tiszteletben tartva azokat, akik előbb érkeztek...
Közvetlenül utánam érkezett Nici, Ausztriából... Vele voltam a nap nagy részében, és a később érkező Ünit21-el és Letmakeanight-al. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem nektek is ezt a fantasztikus napot, klassz

volt veletek várakozni, és bulizni :)
A délelőtt folyamán 2 tévéstáb is odajött, hogy beszélgessen velünk. Az ATVn a hátamon lévő feliratot (májusi koncert lista) lehetett látni, a TV2 pedig kiforgatta a szavaimat... :( Arról meséltem a riporternek, hogy e-maileztem KEITH-

el, hogy itt leszek, és remélem hogy megismer majd, mert fényképen már látott a myspace-n... Nos a "Tények"-ben ez úgy jött le, mintha Bryan-ről beszélnék... Pedig nem, Bryan-nel még sosem találkoztam, nem is beszéltem, nem is e-maileztem, eddig. Keith-el annál inkább :)) Elszomorit, hogy a fiuk milyen kevés figyelmet kaptak a nagy felhajtásban... Pedig ők is igencsak megérdemlik, és Bryan maga is nagyon fontosnak tartja, hogy bemutassa őket minden egyes koncerten - "That's my boys!" :)) Nos, vissza az eseményekhez...
Rengeteg, egymásnak ellentmondó info után 2-kor már tűkön ülve vártuk, hogy közelebb juthassunk a színpadhoz... Időközben egyre többen érkeztek, és sajnos a később jövők semmibe véve minket, betolakodtak elénk. A dolog ezen részére nem szeretnék több szót vesztegetni, csak annyit, hogy egyáltalán nem volt fair... :( Emiatt kicsit puskaporos lett a hangulat, amit csak tetézett a 40 fokos meleg, és a tűző napsütés... Szoval, 2 körül "felálltunk a startvonalra"... és 4kor megindult az őrült "fuss az életedért" futam, ahol szó szerint egymást tapostuk, mintegy 50

méteren keresztül, ahol belerobbantunk a biztonsági őrők láncába... Itt, szorosan egymáshoz préselődve álltunk, az 1000 fokban még több, mint egy órát... Mivel nem tudtuk, hogy mennyi idő lesz, és reméltük, hogy nem sok, majdnem

mindenki megszabadult a nála lévő flakonoktól, és a bennük lévő értékes folyadéktól... A külföldiek kétségbeesve várták, hogy forditsam le nekik, hogy mi is történik... Igen, én voltam az, aki hangosan forditott angolra, hogy ők is értsék, amit a biztonságiak mondanak... Végül vmikor f6 körül, miután szépen megkértek mindenkit, hogy lassan menjenek át a biztonságiak falán... ismét megindult a "csorda", elsodorva a szerencsétlen biztonságiakat...
Ennyit a nagyon kellemetlen, szervezetlen részéről a dolognak... A hosszú lábaimnak köszönhetően sikerült helyet fognom az ELSŐ SORBAN, Nici közvetlen mellettem, Unit és Letsmakeanight pedig mögöttünk landoltak... A BAddyk csapatától elszakadtam, de így is remek volt :)
Gyorsan nekiálltunk üzeneteket gyártani a srácoknak :) Rúzsa Magdi jó volt, szerintem hatalmas dolog ennyi ember előtt fellépni, bátorság kell hozzá, ráadásul Bryan Adams előzenekaraként ! Le a kalappal ! Köszönet a "Most élsz"-ért,

ismét könnyeket csalt a szemembe, és az "It's My Life"-ért, ami fenomenális volt :) Ugyanakkor szánalmas volt, ahogy a műsorvezetők kihegyezték a helyzetet, és a közönséget arra kényszerítették, hogy összehasonlítsák Magdit és Bryan-t.

Ez, Magdival szemben, egyáltalán nem volt fair... :( 20:10kor megnőtt a jövés-menés a szinpad előtti területen, és egyszerre leesett, hogy BRYAN ott fog elmenni a B stage felé közvetlenül előttünk :) Így is történt :) Mosolygott... a "WELCOME BACK TO HUNGARY" feliratunkat Mickey olvasta el, és köszönte meg :) There Will Never Be Another Tonight - legendás volt, mint mindig, a többivel együtt :) Teli torokból énekeltünk velük :) Sajnos a Best Of Me alatt Bryan nem jött el arra, ahol mi voltunk :( gondolom a VIPknak több figyelmet kellett szentelnie... A színpadon Norm is

lemosolygott ránk, és a Welcome Back To Hungary feliratra :) mint később egy másik rajongótól hallottam, a kizárólag a fiúk számára íródott feliratunk megjelent a kivetítőn... nem tudom, hogy tényleg az volt-e, látta még vki ? Vörös

alapon "Let's Make A..." - a LMANTR és a Summer Of '69 alatt emeltük fel :) Aztán velem is megtörtént a csoda :) Éppen az Everything I Do szólt, Bryan pedig odajött a jobbszélre... felnéztem rá, és... hosszú, hosszú másodpercekre

egymásba fonódott a tekintetünk :) Ő énekelt, én pedig elvarázsolva néztem a szemébe... Elmondhatatlanul csodálatos volt :) Köszönöm Bryan !!! :) Később végre Keith-el is sikerült tudatni, hogy : "Keith we're here to rock with ya -

Nici & Sophie" - amiért egy hálás mosolyt és egy Thank You-t kaptunk tőle :) A végén, mikor Bryan egyedül maradt B stage-n, Keith ott futott el előttünk, hirtelen visszafordult, amolyan "hopp, jut eszembe"-módra... és Nici kezébe nyomta a pengetőjét !!! :) A'szem Nici ezentúl nemcsak BAddy, hanem lelkes Troobie is lesz :))) Az All For Love alatt mégegyszer hagytam hatni az adrenalint, és együtt üvöltöttem vele : "Let's make it all - all for one - and all for love"... Köszi Srácok, most is fantasztikusak voltatok... Remélem hamarosan ujra látlak benneteket - 4th, July -

Ringsted Stadion, Denmark :))
Köszönöm, hogy elolvastátok, és köszönöm, mindenkinek, aki ott volt, és találkoztunk !!! Robin