Én is végig énekeltem, csak én a Dózsa György úton voltam, nem hiszem, hogy attól hogy szeretek egy zenészt és dalait az első sorban kellene lenenm 32 éves fejjel, és mielőbbi hazajövetel, és egy ismerősömmel valüó találkozás miatt is a Dózsa-Damjanich sarkán a külső szabadtérin voltam, de ott végigénekeltem egy kivétellel az összes dalt, az ad al, ahol a lányok táncolni akarnak számomra ismeretlen, lehet ez az új ráadásdal a Best Of lemezen
Remek volt a 2 óra, tobvábbi ráadásban jöhetett volna még pl Hearts On Fire (1987), This Time (1986), Victim Of Love (1987, Thought I Died And Gone To Heaven (1991)
de ezek az ún kevésbé ismert legnagyobb számok
Jó bevezetés volt Magdi, jelenleg ő volt a legjobb válasuztás előzenekarnak, s miután Bon Jovci dalt is énekelt tavaly, jövőre is megfelelne a feladatnak
Bryan bizonbyította, hogy közönségbarát, allűrök nélküli normális ember, aki csak a gitáron játszik és énekel, da aztremekül. A When You're Gone-t éneklő lánnyal is jól kommunikált, a közönséggel is
Nem úgy mint a danubiusos szánalmas figura, aki a kereskedelmi médiák igénytelen stílusában próbált tapsoltatni. A kereskedelmi médiák tv2 stb nem tuzdják hogy a rockzenéhez igényesebb közönség is tartozik, nem a "mediamarkt-os hülyék"
Ja a bunkó nézőkről annyittávolról láttam azt angol zászlós Bryan feliratok, meg a svájci zászlót
Ja Bryan Adams nem DJ Bobo, és nem is valamelkyik angol énekes. De sokan nemcsak nem tudják hogy kanadai, de nem láttak kanadai záészlót sme
Ps. Ha az újjáalakult Crowded House jönne mondjuk 2008-ban a Szigetra, ki találna nekik új-zélandi zászlót, ha méG Bryannek sem volt egy kanadai sem
Szerintem az intelligens, normális közönség zöme hátul állt a Dózsán az Andrássyn. A Benczúron csak azért nem, mert azt az In Kalosok lezárták, és csak végül nyitották meg
Bravó Bryan, Magdi
Let's Make A Night To Remember