Én nem igazán tartom sokra a feministákat. Megkapták a választójogot egyenjogúságot ennyi!
Mérnők szférában dolgozom akármekkora az egyenjogúság pl. a BME villamosmérnökire még mindig 5% körül van a nők aránya!
Ha valaha feltalálják majd a fúziós reaktort, a hiperhajtóművet, a fermat tétel teljes bizonyítását azt 100 h ffi fogja megtenni.
Nem is nagyon szeretem a nőiesség, humán dolgok(kommunikáció, csapatjátékosság blabla...) térnyerését a reál szakmákban pl. azt sem tartom helyesnek h pályakezdőként 20 éves hr-es szőke libuskáknak kellett magyarázni a mérnöktudásomról. Persze ez ma már nincs így.
A ffi alkatilag nagyon jól tud 1 dologra koncentrálni. Ez kb 100e évek alatt alakult így ki. Emiatt tudta lenyomni a mamutot meg a barlangi medvét. Nem értem ezt a dolgot miért kell tőle elvenni és helyette nőiesebb dolgokkal is foglalkoztatni mert ugye ha a nő már ezeket nem csinálja vkinek kell!
Ha akarnak vmit lehet bizonyítani nem szájalni! Teremtsenek önerőből értékeket ne elvegyenek a ffi-aktól! Marie Curie-t is sokra becsülöm!