Szerintem az is egy nagy előrelépés lenne, ha egyenlő tisztelet irányulna a nőkre és a férfiakra. De tekintve, hogy a mai világban mennyivel értékesebbek a nőiség értékei (azért is, mert eltolódott az egysúly, és azért is, mert most nagyobb szükség lenne a női értékekre), én azt mondom, hogy természetes lenne, ha a nőket több tisztelet illetné, mint a férfiakat. Ami egyáltalán nem kellene hogy matriarchális társadalmat jelentsen. Nemcsak a dominancián alapuló társadalmakban van tisztelet, hanem ott is, ahol partnerként kezelik egymást az emberek.
Ami a nők elférfiasodását illeti, nyilvánvaló, hogy ellentétes a feminin értékkel. Én abszolút támogatom, hogy a nőknek meglegyen a joguk, hogy férfiasak legyenek, és hogy a társadalom egyenlő lehetőséget biztosítson nekik ehhez, mint a férfiaknak, de a mai világnak abszolút nem erre volna szüksége. Akkor már sokkal inkább arra lenne szüksége, hogy a férfiak kevésbé szélsőségesen férfiak legyenek, valamennyire felöltsenek olyan hozzállásbeli és szerepvállalásbeli jegyeket, amik nőiesek. A nők pedig legyenek igazán nők.
Nem tudom, mi a feminizmus abban, amikor egy nő férfi akar lenni. Ez így eléggé ellentmondásos szóhasználat.