cisco22 Creative Commons License 2007.06.30 0 0 1544
Bryan Adams - Kapcsolat koncert.

Ez vmi egészen fantasztikus produkció volt. Nagyon tud a csávó - és természetesen muzsikus társai. Olyan lendülettel és örömmel játszik(nak), hogy én ilyet eddig egyedül Phil Collins-nál láttam. Igazából ezután sajnálom, hogy annó novemberben nem mentem ki, amikor itt volt.

Csak ezzel a magyar közönség fogalmával kéne valamit kezdeni. Tehát amikor kicsit interaktívabb a koncert akkor úgy is kéne viselkedni. Látszott nem egyszer BA arcán, hogy hát mi van gyerekek, nem tudjátok ezeket a nagyon népszerű dalokat? MEg nem is a szöveg, de amikor elkezd játszani a közönséggel kéne venni a lapot. Én hátul álltam a Hősök trerénél lévő kivetítő elött olyan 20 méterre kb. Hát egy hölgy volt meg a párja aki úgy nem állt ott mint egy rakás krumpli hanem jól érezték magukat

Szerencsére a When you gone számhoz sikerült egy korrekt hölgyet kiválasztani.

A végén pedig ez a She's only happy when she dancin'-hez a hölgyek színpadra csábítása nagyon ügyes húzás.

Nagyon nagy buli volt. Sokat is játszott. Közel 2 órát, emlékszem annó tavaly Pink játszott 80 percet ippeg hogy, alsó hangon.

Sztem az eddigi legjobb kapcsolat koncert volt.

Egy biztos ha legközelebb jön én ott leszek.

Ja és amit még szerettem, hogy csomó emberre beszéltem hogy jöjjön stb erre hogy jó ráérünk még 9 előtt úgyse kezd, erre 20:20 körül rápendített a There Won't be another tonight-ra tongue.gif

Ja2 :) A hangot hagyjuk. Borzalmas volt, de igazából nem érdekelt mert annyira magával ragadott Bryan lendülete :)