szerintem az hülyeség, hogy elsősorban a risk miatt kopott volna így meg az érdeklődés. aki korábban rajongójuk volt, az szerintem a risk után is az maradt, aki pedig nem, az nem volt igazi rajongó. az most sem biztos, hogy kimenne a koncertre, megvenné az új lemezt, még ha nincs a risk, akkor sem. de pont a revanszenekar, a metallica rá a jó példa, hogy a load-reload (ami 2 album és igencsak kísérletezős és az akkori trendeknek behódoló lemez) után sem csökkent a rajongói lojalitás, ugyanúgy meg tudták őrizni nagy stadionos zenekari státuszukat, és akármilyen új lemezt adnak ki, egyből mindenhol az eladási listák élén vannak/lesznek. ezek makacs tényadatok!
a másik dolog, amit értetlenkedve néztem, ha ezt a 27 euro-s jegyárat 500 főre kiszámolom és forintosítom, akkor még 3,5 millió ft sincs, és gondolom ezt az összeget nem 100%-ban kapja meg a zenekar. szóval, ezt nagyon kevésnek találom. irdatlanul kevésnek! sztem ennyit nálunk egy tankcsapda is simán megkeres, sőt!
és még egy gondolat, hogy ennél sztem már rekord lett volna kisebb színpadot építeni. olyan látványelemek itt már el sem fértek, mint háttérzászló vagy ilyenek. (pedig ezek nem nagy dolgok...) ahogy tudom amerikában azért ennél sokkal nagyobb helyeken lép fel a zenekar. /persze amerika lehet ebből a szempontbő teljesen más piac, meg többen is vannak/ ott még olyan látványelemek is vannak, mint lángoló színpad stb.
szerintem egyébként az lehet az egyik fő ok, hogy talán európában szarul van promótálva a zenekar. aztán lehet az a második, hogy sokakat a 2002-ben való feloszlás bejelentés, junior kirúgása, majd az újrakezdés végképp megpecsételte a zenkar sorsát.