Na most kaptok olyat.......
Mi már csak ilyenek vagyunk. Így szocializálódtunk. Tüntetünk, meg mindenféle lobogókat tűzünk mindenhová. És azzal, hogy kint van egy csomó zászló, várjuk, hogy lemondjon a kormány.
Én csak egyet nem értek. De zat nagyon nem. Az boldal szimpatizánsai miért nem mentek tüntetni/zavarogni/randalírozni a joldali éra alatt?
Lehet, hogy ők inkább a választásokra készültek, amit aztán 2 x meg is nyertek? Igaz, hogy sokan nem értünk egyet azzal, ami azóta történt.
Bár én azt sem értem, hogy miért kell azt elhitetni a néppel, hogy most majd népszavazunk. Nem az lesz! Mert ez sem számít. Ha meg lesz a szavazás - cirka 3 - 5 milliárd árán - majd jön a: "Nép szavazott, így inlegitim a kormány, ...inlegitim mindenki, ...inlegitim a hatalom, ...és most előrehozott választást követelünk, ...irány a hatalom, ...minnenki monnyon le!"
És akkor mi lesz? Mi fog itten megint történni?
Mikola, Orbán, Rogán, Deutch-Für, stb. habzó szájjal boszorkányüldöznek? Legitim módon lehet "komcsit" akasztani? Zavarogni?
Aztán meg majd Ferencék jönnek elő a zászlóikkal és támadják a legitim hatalmat? Megalakul a munkás őrség ismét? És mi jöhet még?
Hová tart ez az ország?
Meg vagyok döbbenve!
Nincs már semmi erkölcsi alap amin a hazai politikai elit nyugszik?